Други "Zelengora Tour" 30. јуна и 1. jула

Други по реду бициклистички и планинарски догађај под називом “Zelengora Tour“ бити ће организован од 30. јуна и 1. Јула. Догађај је намијењен рекреативцима брдског бициклизма и планинарења те свим љубитељима природе.

Овај јединствен догађај пружа учесницима незаборавно искуство на нашој најљепшој планини. Зеленгора је позната по великом броју језера, а на једном од њих (Орловачком језеру) ће бити организован камп за учеснике тура.

Поред кампа, учесницима у планинарском походу ће бити обезбијеђен превоз неприступачним дијелом пута, а бициклистима окрепне станице. На располагању су и сертификовани водичи који ће водити туре на највиши врх Зеленгоре (Брегоч – 2014 m) и Штиринско језеро.

Полазак бициклиста и планинара је заказан за 30. јун у 10 часова из Калиновика, испред хотела Москва. За све учеснике обавезно МТБ бицикло и кацига. Вожња је искључиво рекреативног карактера те је предвиђена лагана вожња у групи са паузама искључиво под надзором бициклистичког тима. Дужина стазе је 28 km а збир свих успона је 790 m.

 Детаљне информације и понуду пакета можете пронаћи на званичном сајту http://www.zelengoratour.com/

Дођите и будите дио незаборавне авантуре на прекрасној Зеленгори!